Anno 1934

Onze kapsalon bestaat al sinds de jaren 30 toen de eerste generatie van Dulst overstapte van de textiel wereld naar de schoonheid. In de vroege jaren hield de oprichter Gijs van Dulst zich voornamelijk bezig met herenkapsels. Dat deed hij zo goed dat hij zelfs tot Europees Kampioen werd gekroond en zijn kapsalon in de Korte Leidsedwarsstraat werd binnen korte tijd een begrip in Amsterdam.

Om aan de enorme toeloop te voldoen, stapte ook de 2e generatie Van Dulst de Kapsalon binnen en samen fungeerden zij als een opleidingslocatie voor aanstormend kapperstalent. Daarnaast werd er uitgebreid op professioneel gebied en ging men zich ook bekwamen in dameskapsels.

Begin jaren 90 hield de eerste generatie Van Dulst het voor gezien om te genieten van zijn welverdiende pensioen en stapte generatie 3 de zaak binnen. Gezamenlijk besloten de heren de kapsalon te verhuizen naar de Vijzelgracht waar men eerst op nr 47 werkzaam was en sinds enkele jaren is gevestigd op nummer 45.

Ook de tweede generatie van Dulst geniet inmiddels van zijn pensioen en nu is Remco van Dulst u samen met zijn professionele staf graag van dienst. De openingstijden zijn uitgebreid en u kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht. Heeft u speciale wensen of vragen, dan kunt u ons uiteraard ook altijd even bellen.